Referenser från kunder och lärare i instruktörsutbildningen samt tidningsartiklar om min verksamhet.

TRYGGA TASSAR har stängt from mars 2016 och drygt 1,6 år framåt på grund av att jag som driver Trygga Tassar ska ha barn och är gaviditetsledig och därefter föräldraledig. Lycka till med att hitta andra alternativ för era små fyrfotingar ! Hemsidan finns kvar men jag är inte aktiv.                                      

TIDNINGARTIKLAR OM MIN HUNDRASTNINGSVERKSAMHET: 

Här kommer några referenser från tidningsartiklar dels från arbetsförmedlingens tidning platsjournalen och dels från Tidningen Härliga Hund, Artiklarna kom 2013 och 2014. Välkomna att läsa respektive artikel genom att klicka på länkarna nedan.

PLATSJOURNALENS artikel kom i juni 2013 handlar om franchiseverksamhet där mitt företag dvs. jag blev intervjuad till min glädje :) Välkomna att läsa artikeln genom att klicka på länken nedan.

http://www.arbetsformedlingen.se/download/18.1bb00beb13eefdbe4bc4f55/1401114511949/PJ29-30.pdf

 

HÄRLIGA HUNDS artikel kom i september 2014 men jag intervjuades ett år tidigare dvs 2013 :).

Artikeln handlar om Jobb & Hund, där jag blev intervjuad utifrån min verksamhet med hundrastning kring hur man löser passningen av sin hund när man arbetar. Välkomna att läsa hela artikeln genom att klicka på länken nedan, ni kommer då till Rasta hundens Nyhetsarkiv och en bit ned på sidan hittar ni - Härliga Hunds artikel -

http://www.rastahunden.se/?page=archive

 

Välkomna att läsa några kundreferenser enligt nedan.

 

                                              img-0321.jpg
                                                               Sammy & Messi     
Emely är sedan en tid vår dagmatte och vi är så nöjda. Emely är pålitlig, flexibel och har fin hand med de fyrbenta kunderna (även de tvåbenta). Vi har ett heltidsabbonemang och Emely kommer troget alla dagar i veckan, i alla väder. Vi är mycket glada över vår hundrastare och hoppas att hon kommer fortsätta med sina hundrastningstjänster även i framtiden.

Matte till Sammy & Messi :)
                      

                                             gotland-2011-017.jpg                                         
                                                               STRUMPAN
Vår hund Strumpan har nu haft Emely som dagmatte i över ett år. Allt fungerar suveränt. Strumpan har blivit en lugn och trygg hund efter det att hon får vara hemma på dagarna och gå sina promenader med Emely.
Emely är mycket Flexibel, hur vi än ändrar våra tider är hon flexibel och ställer upp. Någon gång har vi varit hemma när Emely kommer och det märks på Strumpan att hon är glad i att få gå ut med henne. Vi kan varmt rekommendera Trygga Tassar.

Ralf, Kristina & Strumpan

                       

                                                           ture.jpg                                                                             TURE
Jag har nyttjat Trygga Tassar, Emelys tjänster i ett & ett halvt år, för min Labrador Ture. Är väldigt nöjd med Emely, hon är lätt att ha att göra med, flexibel och pålitlig, väldigt viktig för mig. Upplever att Ture blir glad när hon kommer och hämtar honom. Jag kan rekommendera Emely.

Hans, Tures husse

                           

ess.jpg                                                                                 ESS
Jag och min sambo har varit väldigt nöjda med Trygga Tassar Hundservice och Emelys jobb som hon uträttat med våran hund Ess. Vi har tagit hjälp vissa dagar i veckan och det har fungerat utmärkt då hunden har fått komma ut under lunchtid. Då jag jobbar oregelbundna tider har det ibland dykt upp saker som ändrat sig och då även mitt schema. Emely har ställt upp och varit flexibel och hjälpt oss även om det varit kort varsel.
Ess blir väldigt glad när Emely kommer då jag själv varit hemma någon gång, så det har fungerat utmärkt.

P.g.a. flytt utanför Göteborg kan vi tyvärr inte använda Emelys tjänster mer utan önskar henne lycka till vidare och vi rekommenderar henne till andra hundägare.
Christian, Malin och Ess                                               

 

louiny.jpg  LOUI 

Jag kan varmt rekomendera Emely, pålitlig, proffesionell och flexibel. Det är skönt att veta att allt bara flyter på de dagar när ens hund är ensam hemma. Tack, för mycket bra dogwalking ! LOUIS Matte      

                         

                                                         baloo.jpg

                                                                           BALOO

Vi är ett par i Vasastan som haft hundrastning med Trygga Tassar Hundservice under en längre tid. Vi  är mycket nöjda med Emely och vår hund gillar verkligen sin nya dagmatte.
Tony&Frida

 

 

 

Referenser från utbildningen. 

 


Emely har på ett härligt engagerat sätt tagit till sig utbildningen som hundinstruktör på Hundens Hus.
Jag är övertygad om att Emely på ett liknade sätt kommer att dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper till sina framtida kunder och kursdeltagare och önskar henne all lycka till på vägen.

Catharina Fahlberg
tidigare lärare
Hundens Hus Göteborg

 

Emely Törnqvist Sander har gått instruktörsutbildning på Hundens Hus och är diplomerad hundinstruktör.
Under denna tiden visade hon glädje för att träna och arbeta med hundar.
Vi upplever Emely som ambitiös och nogrann, och önskar henne lycka till i sitt arbete med hundar!

Pia Myrseth
Utbildningsansvarig lärare
Hunden Hus Göteborg

 Förbättra framtiden för miljontals djur TRYGGA TASSAR - stödjer WSPA World Society for the Protection of Animals - Stöd WSPA och sprid deras insatser - genom- gilla eller dela på Facebook