Om oss

 

img-9328.jpg

Min verksamhet erbjuder HUNDRASTNING av diplomerad hundinstruktör.

TRYGGA TASSAR har stängt from mars 2016 och drygt 1,6 år framåt på grund av att jag som driver Trygga Tassar ska ha barn och är gaviditetsledig och därefter föräldraledig. Lycka till med att hitta andra alternativ för era små fyrfotingar ! Hemsidan finns kvar men jag är inte aktiv.

Jag heter Emely och är 24 år gammal och är bosatt tillsammans med min pojkvän i centrala stan i Göteborg.

Jag är uppvuxen på landet och har haft egen häst sedan jag var 13 år och har alltid varit intresserad av djur. Jag har även praktiserat på hunddagis under 4 månader. Min egen hund är en blandrastik på två år som heter Tindra och är min ögonsten. Vi har tränat lite agillity och hon har varit med mig på utbildningen till hundinstruktör sedan hon var liten valp. Vi tränar även lite weight pull, vilket hon tycker är roligt.

Eftersom jag gärna vill arbeta med något som har med djur att göra så har jag läst till hundinstruktör på Hundens Hus i Göteborg. Utbildningen var på 1 år.

Min affärsidé är att förena mitt djurintresse med att kunna förenkla och underlätta vardagen för djurägare genom att erbjuda mina tjänster.

Mitt företag TRYGGA TASSAR HUNDSERVICE startade jag i augusti 2011. Min verksamhet med hundrastning är det bästa arbete en djurintresserad person kan ha, med underbara hundar och trevliga hundägare. Några av mina små kunder kan ses i fotogalleriet.

Jag vill hålla god kvalitet på min verksamhet och är noga med att inte ta in för många hundar. I nuläget rastas de flesta enskilt men om läge uppstår kan rastning även ske med fler hundar samtidigt, jag rastar aldrig mer än två hundar samtidigt för att de ska få den uppmärksamhet de har behov av och för att minska risken för stress hos hunden. Emellertid vid enskild rastning får varje hund mer uppmärksamhet och jag lär känna din hund snabbare. Jag arbetar alltid med positiv förstärkning i min kontakt med hundar och andra djur. Jag försöker se varje hund som den individ den är och och arbetar för en god samverkan mellan hund och människa oavsett ras, även om rasens grundegenskaper givetvis har viss påverkan på hundars olika behov av stimilans och träning.

Min djurefarenhet har lärt mej att ta ansvar. Jag har nog fått min förmåga att driva eget genom allt jag lärde mej under min uppväxt när jag handskades med hästar och andra djur.

Utbildningen till hundinstruktör vid Hundens Hus i Göteborg gav mej rätt verktyg och fick mej att förstå att min dröm faktiskt kunde bli verklighet, att arbeta med djur.

MINA LEDORD I MIN VERKSAMHET:

 • att lyssna
 • att försöka förstå
 • att vara en god ledare       

  Sponsra Västra Djursjukhusets samarbete med Faktum med hjälp för hemlösa människors djur till akutsjukvård:

  Kanske vill du också ge ett bidrag, alla bidrag räknas. Ett litet exempel, om 500 personer skänker 100 kr vardera blir det 50 000 kr & många djur kan få ett drägligare liv.... Tillsammans gör vi skillnad. Din insats är välkommen !
  Klicka på länken nedanför bilden för mer information samt inbetalningskort:

  Västra Djursjukhuset i samarbete med Faktum

    

  http://www.vastradjursjukhuset.se/Files/Dokument/210x297_VDS_Faktumbrev_2012.pdf?TS=634666395185573750

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Förbättra framtiden för miljontals djur  TRYGGA TASSAR - stödjer WSPA World Society for the Protection of Animals - Stöd WSPA och sprid deras insatser - genom- gilla eller dela på Facebook