Missa inte Fredrik Steens radioprogram med tips för hundägare

Första radioprogrammet med tips för hundägare

Måndagen den 11 mars var det premiär för ett nytt radioprogram med hundcoachen Fredrik Steen som programledare. Under 15 veckor kommer Fredrik att prata hund och hundägande ur olika perspektiv i Radio1. Programmet är en satsning av Stockholmskanalen Radio1 och sändningarna kan följas av hela riket via deras app och webbplats. Agria Djurförsäkring är med som programmets samarbetspartner.

Fredrik Steen har varit programledare på TV4+ och hundexpert i flera olika TV-produktioner, samt arbetat som lärare och instruktör för Polisen. Idag bloggar han bland annat på Agria.se. Under 15 veckor kommer Fredrik att prata hund och hundägande ur olika perspektiv i Radio1. Lyssnarna kan också ringa in och diskutera problem och tycka till om hur vi ska leva och handskas med människans bästa vän - hunden. Ambitionen är att det ska vara lärorikt, intressant och inspirerande.

– Det här är ett bra sätt att höja kunskapsnivån hos hundägarna och även så ett frö hos dem som funderar på att skaffa hund, förklarar Patrik Olsson, affärsområdeschef på Agria. Vi tycker det är kul att vara med och skapa ett program för alla djurintresserade som vill lära sig mer, samt förmedla hur underbart det är att ha hund!

Programmet sänds 19:00-20:00 på måndagar, femton veckor i följd med start måndagen 11 mars .

Genom att klicka på länken nedan kommer ni till:

2 apr 2013